Собственикът на Славия Венцеслав Стефанов сподели пред Спортал, че не иска

...
Собственикът на Славия Венцеслав Стефанов сподели пред Спортал, че не иска
Коментари Харесай

Венци Стефанов заплаши БФС с УЕФА

Собственикът на Славия Венцеслав Стефанов показа пред Спортал, че не желае да злепоставя съдийство и Българския футболен съюз, само че в случай че не се вземат ограничения, ще сигнализира УЕФА.
 Дисципа погна Венци Стефанов за изявленията му след Славия - Левски
Босът на " белите "  предвижда, че в неделя Лудогорец също ще бъде порязан. " Сините " и разградчани ще се изправят един против различен в основен конфликт от Първа лига, защото столичани имат действителния късмет да се завърнат в битката за купата.

" Валят някакви нелепи обвинявания против мен, че съм бил заплашвал основния арбитър на почивката. Не съм толкоз малоумен, тъй като знам, че след този мач, даже и да се спъне, аз ще съм отговорен. Никак не ми се желае да компрометирам БФС и българското съдийство, само че в случай че не се вземат ограничения, такива нарушители да не свирят български мачове, ще пратя до УЕФА запис от мачовете Славия - Левски и преди време Пирин - Витоша Бистрица.

По този метод от централата ще се срещнат със слабото равнище на реферите ни. Какъв интернационален арбитър е този, който от тъч свири засада. Няма да се спра, до момента в който този арбитър не бъде отстранен от съдийството. На почивката на мача му споделих на него, че ще направя всичко допустимо, с цел да не свири повече. Нямам никакво желание да се откажа.

Ще видите с сходни съдии, какво ще се случва в мачовете от първата шестица. Всички останали тимове ги чака това. В неделя чакам Лудогорец да бъде порязан ", каза Стефанов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР